skip to Main Content

Hvor er i?

Kære fredsvenner!

Anker Jørgensens begravelse var et større trækplaster end demonstrationen den 31. marts på Christiansborg slotsplads, hvor vi var al for få i forhold til den alvor, det er at gå i krig. Men Anker var også en folkets mand, og dem er der ikke mange af mere.

De politikere der sidder på Borgen og er imod forslaget om indgriben i Syrien/Irak, hvor er i henne? Den eneste aktive jeg observerede var Christian Juhl. Og jeg så naturligvis enkelte menige medlemmer på Slotspladsen.

En opfordring til Jer menige medlemmer af Enhedslisten er, at prøve at ruske lidt op i dem på toppen af partiet. Det ville glæde mig at se dem blandt folket og høre deres mening.

Så jeg glæder mig til at se nogle flere kendte ansigter til vores Fredsløb Kristi Himmelfartsdag den 5. maj på Sankt Hans torv.

Med fredelige hilsner

Irene  (TTF)

Back To Top